Audit in domeniul IT

Auditul in domeniul IT constă în măsuri de risc și analiză a vulnerabilității unui sistem informatic. Amenințările la adresa securității sunt reprezentate de atacurile criminale, deficiențe organizatorice dar, de asemenea, un accident sau forță majoră tehnologică. Vulnerabilitățile sunt erori ale unui sistem informatic sau o organizație care este vulnerabilă la amenințări de la acesta. Cu toate acestea, o amenințare sau vulnerabilitate nu sunt suficiente pentru a compromite securitatea unui sistem.

Compania noastră poate prin efectuarea unui audit IT să recunoască lipsurile într-un sistem IT, să propună îmbunătățiri pentru acesta, să verifice dacă este în conformitate cu legea în vigoare și să evite pierderea de informații și resurse. Acesta se va efectua în trei pași:

Pasul 1

Verificarea tuturor documentelor referitoare la politica de securitate, parcurgerea și înțelegerea strategiilor de securitate cât și controlarea contractelor ce țin de siguranța IT.

Pasul 2

Pe baza verificărilor de mai sus putem să vă raspundem la orice întrebare legată de sistemul dumneavoastră și împreună cu responsabilii lui să înțelegem nevoile sale.

Pasul 3

După verificarea compatibilității politicilor și strategiilor de securitate cu sistemul dumneavoastră IT, putem propune soluții complete si eficiente de îmbunătățire.

Toate aceste informații vor fi comasate la final într-un raport care vă va fi prezentat în detaliu de către specialiștii noștri.

Furnizorul de securitate Kapersky a stabilit că costul mediu al daunelor care apar în urma unui atac cibernetic asupra unui IMM este de 41 000 EUR. Acesta nu include costurile prin daune de brand și responsabilitate pentru costurile potențiale în consecință pentru partenerii de afaceri . În plus, investițiile necesare în domeniul securității IT nu vor mai fi mici după o astfel de daună.

Măsuri de precauție în cadrul auditurilor de securitate, cum ar fi crearea și punerea în aplicare a conceptelor de securitate IT și a planurilor de urgență sunt în comparație mai accesibile decât costurile în cazul unei daune.

De asemenea, oferim audit pentru sisteme de securitate prin evaluarea obiectivului care necesită supraveghere, analiză și strategie de securitate, urmând ca apoi să alegem cele mai bune măsuri pentru prevenirea și combaterea vulnerabilitățiilor de securitate.

Pentru sistemele de supravegherea video, elaborăm proiectul pentru camere. Acest proiect este obligatoriu în cazul instituțiilor publice și bancare.