Consultanță și instalare

Plănuiți construcția nouă sau renovarea casei sau a companiei? Doriți să modernizați instalația electrică sau rețeaua de internet ori aveți în vedere achiziționarea si implementarea de structuri noi de comunicare? Contactați-ne și veți avea posibilitatea de a primi răspunsuri profesionale si competente la nevoile dumneavoastră!

Chiar dacă este vorba de un proiect mic sau unul de anvergura mijlocie, mare sau foarte mare specialiștii noștrii vă vor putea oferi servicii de consultanța cu un punct de vedere neutral, nesubiectiv, bazat doar pe nevoile și dorințele dumneavoastră și având în vedere aspecte importante cum ar fi: consum de energie, flexibilitate, inovație, iar toate astea fără nici o obligație din partea beneficiarului.

Solutii complete

Compania noastră vă poate oferi soluții complete în domeniul IT (Rețelistică, Servere și sisteme PC, Sisteme de internet wireless sau prin cablu, Soluții de telecomunicare, Automatizări, Sisteme de supraveghere și/sau alarmă, Sisteme acces, Sisteme de pontaj etc.) sau poate optimiza sisteme existente de IT si Telecomunicare.

Experienta vasta

Având ca bază experiența noastră vastă atât în domeniul instalațiilor cât și în domeniul automatizărilor, în România dar mai ales în vestul Europei , vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de produse, servicii de consultanță, proiectare și instalare.

Modernizare continua

De la conceperea planului pentru soluțiile și sistemele noi , la instalarea, implementarea și mentenanța lor sau a celor existente și până la optimizarea rețelelor IT sau electrice, compania noastră vă va fi alături pe tot parcursul proiectului cu oameni calificați, soluții inovative care țin pasul cu modernizarea continuă a tehnologiei și un raport preț-calitate fără concurență.