Cateva cuvinte despre noi

 Avantajul tehnologiei şi al cunoaşterii este decisiv pentru oricare afacere orientată spre un viitor de succes şi este condiţia de bază pentru a supravieţui pe piaţa extrem de competitivă, atât în România cât şi în afara ţării. Acelaşi lucru este valabil şi pentru prelucrarea şi protecţia corectă a informaţiei, atât din punct de vedere tehnic cât şi din punct de vedere juridic. Echipa noastră îşi asumă responsabilitatea de a vă oferi serviciile cele mai bune şi elaborarea, împreună cu Dumneavoastră, respectiv cu compania Dumneavoastră, a soluţiilor optime, dintre cele oferite de către unul dintre departamentele companiei Development & Integration Association srl, respectiv IT CONSTRUCTION.

Cu ce ne ocupam?

Furnizor de infrastructură pentru cablare de reţele, inclusiv montaj şi configurare. Sisteme complete de telefonie, server pe baza hard şi software, licenţe, supraveghere video, sisteme alarme, sisteme de acces, aparate de pontaj, sisteme de backup, instalaţii fotovoltaice, switch-uri, bridge-uri, routere, firewall-uri, W-lan (WiFi), etc.

Viziunea Noastra

Deoarece satisfacția și mulțumirea clienții noștri sunt pe primul loc, ne propunem prin determinare, profesionalism și perfecționare zilnică să oferim calitate, soluții originale și eficiente, susținere și îndrumare continuă tuturor clienților și partenerilor noștri. Succesul ne este asigurat de succesul clienților noștri.

Istoria Companiei

Înființată în 2014, Development & Integration Association, avand ca departament IT CONSTRUCTION, este o companie multinațională cu capital 100 % privat și rădăcini în cultura austriacă, poloneză, slovacă și maghiară importând și contopind inteligența și cunoștințele vaste în domeniile în care activează.

Colaboreaza cu noi!

Oferim servicii la cele mai înalte standarde, atât pe plan național cât și internațional. Dispunem de un personal specializat, capabil să satisfacă cele mai exigente cerințe ale clienților. Suntem o echipă de profesioniști în permanentă interacțiune cu clienții noștri, întotdeauna căutându-le soluții optime și aducându-le rezultate vizibile.

Ce va putem oferi ?

Cea mai buna calitate

Sisteme complete de telefonie, server pe baza hard şi software, licenţe, supraveghere video, sisteme alarme, sisteme de acces, aparate de pontaj, sisteme de backup, instalaţii fotovoltaice, switch-uri, bridge-uri, routere, firewall-uri, W-lan (WiFi), etc.

Instalare Sisteme

Putem oferi servicii de instalare si montaj a sistemelor achizitionate de la compania noastra.

Suport Clienti

Oferim suport tehnic clientilor nostri pentru sistemele IT.

Livrare rapida

Livrare la sediul firmei dumneavoastra.

Peste 200 de clienti multumiti

Deoarece satisfacția și mulțumirea clienții noștri sunt pe primul loc, ne propunem prin determinare, profesionalism și perfecționare zilnică să oferim calitate, soluții originale și eficiente, susținere și îndrumare continuă tuturor clienților și partenerilor noștri.

Clienti multumiti

Produse livrate

Brand-uri in Magazin

Ore de lucru / zi

Lukas Matthias Bichl CEO/Founder