Training & Support

Nici o companie nu mai poate funcționa în zilele noastre fără un departament IT. Hard- și Software, Servere, Rețea, Internet și Telefonie toate trebuie să funcționeze fără dificultăți. Între cei care se folosesc de acestea și domeniul IT se află specialiști noștri care rezolvă problemele apărute, susțin și școlarizează uitlizatorii și oferă soluții și răspunsuri la deranjamentele și întrebările acestora.
Angajații nostrii vor putea oferi suport tehnic permanent pe orice cale de comunicare cu soluții și rezolvării rapide și eficiente. Așadar la orice problemă veți avea puteți contacta specialiști noștrii fără a mai fi nevoiți să intrați în legătură directă cu producătorul, iar aceștia vor face tot posibilul să vă ajute.
Compania noastră, împreună cu angajații cu o bogată experiență oferă următoarele servicii de Trainig & Support:

durchfuehrungsvarianten_programm

Traininguri publice

Această secțiune cuprinde toate școlarizările susținute de compania noastră și au o temă fixă. La aceste traininguri pot lua parte diferiți utilizatori din diferite companii.

durchfuehrungsvarianten_firmen

Traininguri pentru grupe sau companii

Caracteristica principală a acestui tip de școlarizare este flexibilitatea, participanții putând stabili împreună cu noi tema, durata și forma.

durchfuehrungsvarianten_individual

Traininguri individuale

Dacă aveți nevoie de cunoștiințe specifice unui domeniu, sau nu aveți timp suficient pentru un seminar complet ori doriți ca specilistul nostru să se concentreze doar asupra dumneavoastră, acesta este tipul de școlarizare perfect.

durchfuehrungsvarianten_floorwalking

Traininguri „Floorwalking“

Acest tip de training le folosește acelor companii care vor să scolarizeze un număr mare de angajați odată sau cărora timpul sau locația nu le permite deplasarea la locul de seminar. În acest caz specialiștii noștrii se vor deplasa la sediul companiei dumneavoastră și vor susține cursurile acolo, iar aceștia fiind foarte flexibili veți putea alege dumneavoastră orarul și durata cursurilor, fie ele pe timpul zilei sau nopții.

durchfuehrungsvarianten_learningonair

Web-Trainings

De asemenea oferim posibilitatea de a susține cursurile în mediul virtual.