CADRU LEGAL

Legea nr. 333/2003

Una din masurile ca rezultat al Analizei de Risc la securitatea fizica, Institutiile Publice sunt obligate sa instaleze sisteme de alarma si detectoare de fum in cladirile pe care le administreaza (Primarie, Scoala, Camin Cultural, Gradinita, Biblioteca, etc.).

AVANTAJE

Sistemele de alarma

  • avertizare timpurie;
  • prevenirea incidentelor;
  • securizarea cladirilor;
  • alertarea autoritatilor.

SISTEME DE AVERTIZARE CU FIR & WIRELESS

Montare usoara

Instalarea de sisteme de alarma in cadrul institutiilor publice au ca scop protejarea unitatii.Avantajele tehnologiei folosite sunt montarea usoara si posibilitatea de relocare a senzorilor.

SMART CITY & AUTOMATIZARI

Solutii complete

ITC itconstruction srl ofera solutii complete in domeniul IT (retelistica, servere si sisteme PC, sisteme de internet wireless sau prin cablu, automatizari, etc.). De asemenea, optimizam sistemele deja existente.

DETECTOARE DE FUM

Detectie incendiu si avertizare

Sistemele antiincendiu contin echipamentele de detectie incendiu si avertizare cu ajutorul semnalelor venite de la detectorii de fum si de temperatura. ITC itconstruction este autorizata sa monteze astfel de solutii.

ACTUALIZARE & MENTENANTA

Verificari

Pe langa serviciile de implementare a sistemelor de alarma, ITCitconstruction realizeaza lucrari de actualizare, verificare si mentenanta a sisemelor.