CADRU LEGAL

Legea nr. 333/2003

Din masurile ca rezultat al Analizei de Risc la securitatea fizica si conform legislatiei in vigoare, Institutiile Publice sunt obligate sa instaleze sisteme de supraveghere video in cladirile pe care le administreaza (Primarie, Scoala, Camin Cultural, Gradinita, Biblioteca, etc.). Avantajele tehnologiei folosite sunt montarea usoara, posibilitatea de relocare a camerelor si usor de folosit.

AVANTAJE

Sistemele de supraveghere video

  • contribuie la cresterea gradului de siguranta si confort pentru locuitorii din zonele monitorizate;
  • contribuie la reducerea gradului de infractionalitate;
  • materialul video inregistrat poate fi folosit ca dovada pentru organele abilitate in cazul unor evenimente produse in zona supravegheata;
  • tehnologie moderna ce permite redarea imaginilor in timp real;
  • permit extinderea sistemelor de supraveghere existente;
  • ofera posibilitatea accesarii remote a camerelor;
  • solutii personalizate cu investitii reduse.

CAMERE ANALOGICE

Redare imagini in timp real

Un sistem de supraveghere prin camere analogice este recomandat tuturor aplicatiilor in care este necesara redarea imaginilor in timp real.

CAMERE IP

Tehnologie moderna

Camerele IP reprezinta o tehnologie moderna ce ofera posibilitatea de a trimite si/sau primi date prin intermediul unei retele computerizate, de a efectua setari personalizate si pot fi controlate cu alte tipuri de software, permitand astfel accesul la distanta.

CAMERE WIRELESS

Amplasare in orice loc

Sistemele wireless ermit amplasarea camerelor de supraveghere oriunde, lipsa cablurilor de retea facilitand ascunderea acestora. Acest tip de retea permite instalarea a 60 de camere, maximizand gradul de protectie impotriva posibilelor acte ilegale.

ANPR & SMART EVENT

Analiza traficului

Prin ANPR pot fi identificate numerele de inmatriculare suspecte, poate fi masurata densitatea traficului, viteza de deplasare a masinilor sau diferite incalcari ale regulilor de circulatie. Securitatea este sporita prin accesul Politiei Locale la baza de date.

ACTUALIZARE SISTEME

Reducerea costurilor

Sistemele de suraveghere video deja existente pot fi imbunatatite si extinse, eliminand nevoia de a investi in noi sisteme.